Skip to main content
Map

Plato Summervibes 2023

Beste Platonist

Om samen te klinken op een prachtige zomer, nodigen wij jou graag uit op onze Plato Summervibes! Hef samen met ons het glas op de Summervibes, het Plato-event waar alle groepen elkaar ontmoeten.

Plato Summervibes 2023

Plato Summervibes

We zijn te gast bij Platonist Ike Janssens. Hij nodigt ons uit in de Kasteelbrouwerij Ter Dolen. Karen Dendas zal de summervibes in gang trappen met haar keynote 'Word positief overbodig als ondernemer'. Ze inspireert je om uit je operationele rol te stappen om je zaak alle groeikansen te geven. De sterk veranderende markt, nieuwe trends en economische uitdagingen maken het op dit moment zelfs eens zo belangrijk om tijd te creëren voor je volgende move.

Karen Dendas, co-founder van het Limburgse IT-huis Datalink en auteur van het boek YOLOpreneur, wil ondernemers aanzetten tot slim ondernemen, in combinatie met ten volle genieten van het leven. Zij licht je in haar keynote graag het model toe dat haar ertoe gebracht heeft om de zaken vanuit een breder perspectief te bekijken. 

Wat later op de avond worden we meegenomen in het brouwproces van de abdijbieren tijdens een rondleiding in de brouwerij. Afsluiten doen we met een gezellige netwerkreceptie.

Programma

  • 18u00: Ontvangst
  • 18u30: Word positief overbodig als ondernemer - Karen Dendas, Datalink
  • 19u10: Barbecue 
  • 20u00: Rondleiding door Kasteelbrouwerij Ter Dolen & netwerkreceptie
  • 22u30: Voorzien einde

Keynote - Karen Dendas

Karen Dendas is een techpreneur met heel wat ondernemerservaring. Ze onderzocht hoe digitale tools de groei van bedrijven kunnen versnellen. Ze ontwikkelde Teamify, een tool voor organisaties om te kunnen opschalen, verkopen of een franchise uit te bouwen. Daarnaast schreef ze ook het managementboek, YOLOpreneur, waarin ze klaar en duidelijk vertelt hoe je jezelf operationeel misbaar kunt maken in je zaak. Een boodschap die aanslaat, want het boek is zopas genomineerd als Managementboek van het Jaar. 
 

Keynote - Karen Dendas

Banner Plato - VLAIO

Contactpersonen

Phaedra Jordens

Adviseur Plato

Lien Jonkmans

Coördinator Plato

Adres

Kasteelbrouwerij Ter Dolen
Eikendreef 21
3530 Houthalen-Helchteren

Wanneer

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-p/meters van Voka - KvK Limburg

Gelieve op voorhand in te schrijven

 

Bij annulatie na 21 juni wordt een no show fee aangerekend van €50.

Voorwaarden

Deelname is exclusief voor deelnemers aan een Plato-traject en Plato peters/meters van Voka - KvK Limburg.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.