Skip to main content
  • 3Motion

3Motion

3Motion

3Motion is gespecialiseerd in groot formaat printing en visuele communicatie in de ruimste zin van het woord. We helpen bedrijven om hun merk en producten op een visuele en creatieve manier in de markt te zetten. 
We ontzorgen de klant door een totaal aanbod van A tot Z . Ons gamma loopt van spandoeken, affiches, stickers, reclamepanelen, POS materiaal, carwrappings, displays en verpakkingen tot volledige winkel- en kantooraankledingen. Tevens hebben we het hele proces in huis: van grafisch ontwerp, productie en levering tot montage ter plaatse. Dit maakt dat we de kwaliteit op elk moment kunnen garanderen, en dat we ook een zeer snelle en flexibele service kunnen bieden.
We werken zeer klantgericht en gaan steeds op zoek naar een creatieve oplossing op maat van de klant. Nieuw voor 2019 is onze groot formaat 3D-printer – uniek in de Belgische markt. Hiermee kunnen we op levensgroot formaat figuren in 3D gaan creëren, al dan niet verlicht. Dit als aanvulling op ons huidig gamma en om nog creatievere projecten te kunnen verwezenlijken. 
Wil jij je bedrijf of product in de spotlights zetten? Neem dan zeker een kijkje op onze website of Instagram-pagina ter inspiratie en contacteer ons voor een oplossing op maat.

// CONTACT
Poldergotestraat 2B
9240 Zele
052 25 52 30
www.3motion.be
info@3motion.be
 

 

3Motion