Van visie tot besluitvorming, actie en resultaat

Tijdens deze opleiding staan we stil onder andere stil bij het verschil tussen missie, visie, strategie en doelen als kader voor gezond en succesvol ondernemerschap en als basis voor het nemen van beslissingen.

Wat is onze visie, missie én strategie? Wat bindt medewerkers en klanten aan onze organisatie? Wat zijn onze doelstellingen op korte en op middellange termijn en wat is het bijhorende actieplan? Hoe pakken we hindernissen aan? Hoe benutten we de hulpbronnen optimaal? Welke keuzes moeten we maken om langetermijnvisie en de doelen op korte en middellange termijn te realiseren en succesvol te zijn? Dat zijn vragen die elke ondernemer zich moet stellen om de kans op succes te maximaliseren.

Programma
- Het verschil tussen missie en visie
- Van visie tot strategie, doelstellingen en actieplan
- Pijlers van een succesvol team/onderneming
- Outcome-plan
- Van vertrouwen tot resultaat

Resultaat
Na deze dag heeft u een aantal tools en inzichten om uw onderneming te organiseren en te sturen en uw slaagkansen te maximaliseren. De theorie wordt door de deelnemers meteen omgezet naar de dagdagelijkse realiteit van hun onderneming. Met een bewuste focus op de toekomst kunt u door deze opleiding uw kansen vergroten om meer resultaat te halen.

Spreker
Kristien Rogier, zaakvoerder van in.pa.re|empowering people to success bvba, is al jarenlang (2002) een gepassioneerd trainer en internationaal erkend PCC (professional certified coach volgens ICF). Haar passie is mensen begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Haar doel mensen laten groeien in wat ze doen en wat ze willen bereiken. Haar expertise (kennis en ervaring) ligt op het vlak van persoonlijke effectiviteit, (people) management skills, communicatie en zelfsturende teams.


 

Reeks: 6 essentiële vaardigheden voor managers 

Deze sessie kadert binnen de seminariereeks "6 essentiële vaardigheden voor managers". U kunt enkel deelnemen aan deze sessie, maar u kunt ook intekenen op de volledige reeks [via deze link] of op één of meerdere van de andere modules.

Praktisch


Wanneer

vrijdag 17 februari van 9 u. tot 17 u.


Waar

Voka - Kamer Van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9 A
8500 Kortrijk

Prijs & annulatievoorwaarden


480 € (excl. btw)
Voka-leden: 360 € (excl. btw)

U kan gebruik maken van de KMO-portefeuille. Zie www.kmo-portefeuille.be Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de betreffende opleiding. Erkenningsnummer Voka voor opleidingen: DV.O104126

 

Meer info:

kaat.creupelandt@voka.be

In samenwerking met

EducationDetail

In de kijker

Contactpersonen

 • Tine Maes
  Projectverantwoordelijke talent en ondernemen
  tel: 056 23 50 48 - 0498 91 04 48
  e-mail: tine.maes@voka.be
 • Heidi Logghe
  Directeur diensten
  tel: 056 23 50 49 - 0497 54 05 70
  e-mail: heidi.logghe@voka.be