HR-beleid

Talent vormt een onmisbare schakel voor uw bedrijf. En succesvolle ondernemingen hebben één ding met elkaar gemeen: zij investeren fors in de permanente vorming van hun medewerkers. Bij Voka kan u terecht voor opleidingen, lerende netwerken en oplossingen op maat voor uw hr-beleid.

Het HR-beleid in uw onderneming is grosso modo samen te vatten in 4 clusters, klik op een van de clusters voor meer informatie:

Waar de HR-medewerkers traditioneel vooral in een operationeel ondersteunende rol werkten, merken we nu een evolutie naar een situatie waarin HR actief ingeschakeld wordt bij het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. Doorgaans maken bedrijven deze evolutie mee wanneer ze groeien. Organisaties van verschillende groottes hebben immers verschillende noden op het vlak van personeelsbeleid.

Voka helpt u
Het opleidingsaanbod van uw Voka-Kamer van Koophandel omvat tal van mogelijkheden die u als bedrijfsleider, uw HR-medewerker, kader- en directieleden of medewerkers kunnen helpen bij de uitbouw en uitvoering van een nog beter HR-beleid.

Daarnaast verschijnen op geregelde tijdstippen ook nieuwe Vokawijzers over HR-topics of sociale-juridische onderwerpen. Dat zijn brochures met veel praktische tips en tricks die u meteen kan toepassen in uw onderneming. Het volledige overzicht vindt u hier.

Error loading MacroEngine script (file: /Themes/RelatedNews.cshtml)
ThemeContent