Schrijf in voor het Voka Nieuwjaarsevent op 5 januari

Op maandag 5 januari trapt Voka het nieuwe jaar af in de Bozar. Tijdens het Voka Nieuwjaarsevent kijken we samen met gastsprekers Tom Auwers, Fons Leroy en Claire Tillekaerts hoe de overheid de efficiëntie kan verhogen en dienstverlening verbeteren. Meer waard voor uw geld dus.

Lees meer...

Recent

Jo Libeer

Met de intentie van Stefan Hertmans ben ik het eens

De intentie van de oproep van Stefan Hertmans (DM 26/11) kan ik smaken: "Een uitdrukkelijk sociaalprogressief, liberaal appel, dat gesteund is op solidariteit, strikte fraudebestrijding bij de grote vermogens en rechtmatige verdeling van de lasten."

Lees meer...
Jo Libeer

Hoe overleven we de Vierde Industriële Revolutie?

Vandaag staan we op de vooravond van een nieuwe, Vierde Industriële Revolutie. Iedere Industriële Revolutie brengt belangrijke economische en maatschappelijke omwentelingen met zich mee. De Vierde vormt hierop geen uitzondering, hier zijn de opportuniteiten, net als de bedreigingen, enorm. Vlaanderen heeft de bouwstenen om hier een succes van te maken, maar dan moeten alle actoren in de maatschappij beter samenwerken.

Lees meer...
Voka.be

Vokatribune congreseditie 2014

De nieuwste editie van Vokatribune staat volledig in het teken van de vierde industriële revolutie en de onderneming van morgen.

Lees meer...
Voka.be

Voka en Vlaamse Havenvereniging bundelen krachten in Voka-Havenvereniging

Voka en de Vlaamse Havenvereniging vzw gaan structureel samenwerken. De koepel van private havengemeenschappen van de vier Vlaamse zeehavens Oostende, Zeebrugge, Gent en Antwerpen, wordt daardoor de Voka-Havenvereniging.

Lees meer...
Voka.be

Laat ons samen werk maken van Duaal Leren

Goed gevormd talent is het basisingrediënt van economische groei en vooruitgang. Jongeren die goed en enthousiast opgeleid aan de start komen van hun professionele loopbaan zorgen voor duurzame voorsprong op onze uitdagers. Sterke bruggen tussen onderwijs en de  ondernemingswereld zijn hierbij fundamenteel. Leerlingen moeten daarom ook tijdens hun onderwijs diepgaand in contact komen met de ondernemingsrealiteit van vandaag.

Lees meer...

Voka on twitter

Homepage

In de kijker

Contact

Koningsstraat 154-158
B-1000 Brussel
Tel: 02 229 81 11
Fax: 02 229 81 00

info@voka.be

Partners