7 op 10 Vlaamse ondernemers niet verzekerd tegen stroomuitval

De Vlaamse ondernemers zijn verontrust over een mogelijke stroomuitval. Acht op de tien ondernemers is verontrust over een mogelijke stroomuitval komende winter, en vreest schade te ondervinden van een stroomonderbreking. Dat blijkt uit een rondvraag van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, bij meer dan 1.000 bedrijven in Vlaanderen. Een kwart van de ondervraagden neemt preventief maatregelen. De nood aan informatie is bijzonder groot.

Lees meer...

Recent

Voka.be

Voka Rentree met Geert Bourgeois op 9 september

Op dinsdag 9 september geeft Voka de aftrap voor het politiek-economische najaar. Tijdens de Voka Rentree verwelkomen we ook Vlaams minister-president Geert Bourgeois voor een gelegenheidstoespraak. Onder het motto “Voka meets Bryo” laten we onze leden ook kennismaken met topstarters uit het Bryo-netwerk.

Lees meer...
Voka.be

“Lastenverlaging is de juiste prioriteit, maar loonkost moet snel en effectief dalen”

De onderhandelaars voor een nieuwe federale regering willen inzetten op een verlaging van de lasten op lonen. Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, reageert tevreden dat zo snel na de start van de gesprekken het thema van een loonlastenverlaging al aan de orde is. “Maar het moet om een substantiële, reële verlaging van de lasten gaan voor de werkgevers”, vraagt gedelegeerd bestuurder Jo Libeer. “Want alleen zo kunnen we de concurrentiepositie van onze bedrijven verbeteren en de creatie van nieuwe jobs aanmoedigen.”

Lees meer...
Voka.be

Aanbod verkeersveiligheid en mobiliteitsmanagement voor bedrijven

Door het toenemende aandeel van arbeidswegongevallen in het totale aantal arbeidsongevallen en het toenemende bewustzijn van bedrijven over deze problematiek ontwikkelde de VSV een aanbod verkeersveiligheid voor bedrijven. Daarnaast wordt er ook ruim aandacht besteed aan initiatieven rond mobiliteitsmanagement.

Lees meer...
Voka.be

'Zo veel mogelijk mensen moeten aan het werk'

De activering van jongeren en oudere werknemers is de beste maatregel om onze welvaart in stand te houden. Dat zegt Voka-voorzitter Michel Delbaere vandaag in Knack, als antwoord op vragen van lezers.

Lees meer...
Voka.be

Save the dates: eerstvolgende evenementen

Dit najaar organiseren Voka en de verbonden projecten enkele interessante netwerkevenementen en congressen. Bekijk alvast het overzicht en schrijf u online in.

Lees meer...

Voka on twitter

Homepage

In de kijker

Contact

Koningsstraat 154-158
B-1000 Brussel
Tel: 02 229 81 11
Fax: 02 229 81 00

info@voka.be

Partners