Voka pleit voor constructief debat financiering onderwijs

Voka is geen voorstander om bedrijven te laten meebetalen voor het inschrijvingsgeld bij hogere opleidingen, zoals Alain Verschoren, rector aan de Universiteit Antwerpen (UA), heeft voorgesteld.

Lees meer...

Recent

Voka.be

Carlos Brito op Vokacongres 2014

Op donderdag 20 november vindt het Vokacongres plaats in Brussels Expo Paleis 1. Carlos Brito, topman van AB Inbev, is de centrale gast. Verder wordt ook het tienjarig bestaan van Voka in de picture gezet.

Lees meer...
Voka.be

17 op 20 voor regeerprogramma

“Deze regering kan bakens verzetten, om het welzijn en de welvaart van Vlaanderen naar een hoger niveau te tillen”, stelt Voka tevreden.  De werkgeversorganisatie noemt het Vlaams regeerprogramma de te volgen weg voor de komende jaren. “Dit zal mensen en bedrijven de nodige extra zuurstof geven”, zegt Vokavoorzitter Michel Delbaere.

Lees meer...
Voka.be

Begroting op orde stellen, competitiviteit herstellen

Voka is tevreden over de verklaringen die N-VA, CD&V en Open VLD vandaag aflegden. De partijen leggen immers de klemtoon op de economie bij de vorming van de Vlaamse en federale regering.

Lees meer...
Jo Libeer

De nieuwe Vlaamse en federale regering sluiten best een pact. Apart gaan we er niet geraken.

In 2040 gaat 1 euro op 3 naar sociale uitgaven zoals pensioenen en verzorging, leert de Studiecommissie voor de Vergrijzing ons in haar nieuw jaarverslag. Tegelijk wordt de budgettaire kost van vergrijzing acuter. Zo ligt er een verschil van liefst 2 procent bij de totale sociale uitgaven in 2040 ten opzichte van de vorige schattingen. Moeten we nu massaal panikeren?

Lees meer...
Voka.be

Schrijf u in voor het Vokacongres met keynote Carlos Brito

Op donderdag 20 november vindt het Vokacongres plaats in Brussels Expo Paleis 1. De Keynote spreker is dit jaar Carlos Brito, CEO van AB Inbev. Schrijf u alvast in voor dit inspirerende congres.

Lees meer...

Voka on twitter

Homepage

In de kijker

Contact

Koningsstraat 154-158
B-1000 Brussel
Tel: 02 229 81 11
Fax: 02 229 81 00

info@voka.be

Partners