Error loading MacroEngine script (file: /Shared/HeaderNavigation.cshtml)

Opleidingen

Opleidingen per maand

Niet te missen

Seminarie: Aftrekbare kosten inzake btw: een overzicht en tendensen in de praktijk

Tijdens dit seminarie willen wij u een volledige opfrissing bieden van de verschillende regels die het recht op aftrek bepalen.

Lees meer...

Volledige lijst

IMEX - International Management Excellence Program

Voka – KvK Limburg en School of Expert Education UHasselt organiseren de exclusieve opleidingsreeks voor internationaal ondernemen en management. Deze opleiding combineert academische kennisoverdracht, eigen casereflectie en ervaringsuitwisseling. Doelstelling is om meer en duurzaam internationale groei te creëren bij de deelnemende bedrijven. Met minder tijd meer realiseren door een juiste focus, dat is ons doel.

Lees meer...
  • 19 januari 2017

Crowdfunding

Wil je aan de slag en een crowdfundingcampagne starten? Vier competentiegerichte sessies bereiden je voor.

Laatste Oproep (1)

Lees meer...
  • 19 januari 2017

International Management Excellence Program 2017

Voka – KvK Limburg  en School of Expert Education UHasselt organiseren met ondersteuning van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen een exclusieve opleidingsreeks voor internationaal ondernemen en management. Deze opleiding combineert academische kennisoverdracht, eigen casereflectie en ervaringsuitwisseling. Doelstelling is om meer en duurzaam internationale groei te creëren bij de deelnemende bedrijven. Met minder tijd meer realiseren door een juiste focus, dat is ons doel.Lees meer...
  • 19 januari 2017

MS OneNote

Zet uw gedachten altijd en overal op een rijtje

Lees meer...
  • 19 januari 2017

Webinar Financiële gunstmaatregelen voor innovatieve bedrijven

Zet jouw onderneming in op innovatie? Wist je dan ook dat er vanuit de overheid extra maatregelen zijn waar je van kan genieten? Zelfs al is je project niet via hen gesubsidieerd.

Lees meer...

PLATO infosessie bij ATF

U kent PLATO misschien al als het uitgelezen platform voor ondernemers voor kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking, maar wat betekent dit concreet?

Lees meer...

Arbeidsongeschiktheid en ontslag: wat zijn de mogelijkheden?

De structurele toename van absenteïsme geeft aanleiding tot heel wat vragen. Tijdens dit seminarie zetten we de principes inzake arbeidsongeschiktheid en de nieuwe wettelijke maatregelen op een heldere manier uiteen. Ook belangrijke wetgevende evoluties rond de re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers staan op het programma. 

Lees meer...
  • 20 januari 2017

Prospectieclub

Samen prospecteren, resultaat verzekerd!

Lees meer...
  • 20 januari 2017

PLATO 2017 - Meet & Greet

Wenst u in 2017 ook deel te nemen aan PLATO? Get in touch tijdens onze PLATO Meet & Greets met info- & inspiratiesessies.

Lees meer...
Volgende
Opleidingen