Voka Visit Libert Paints in Haven van Gent

Op 26 januari kleuren wij uw dag, want dan zijn we te gast bij Libert Paints. Managing Director Paul Boels schildert een beeld van de historiek, missie en visie van het bedrijf, en neemt ons mee op sleeptouw doorheen het gloednieuwe gebouw van Libert Paints in de haven van Gent.In 1925 kochten de broers Libert een kleine verffabriek in het centrum van Gent. Bijna 100 jaar later wordt Libert Paints gerund door de derde generatie, in samenwerking met externe directieleden Paul Boels en Denis Roegiers.
 
Begin vorig jaar verhuisde Libert Paints naar een nieuwe fabriek in de Gentse haven. In deze nieuwbouw ligt het accent op efficiënter en meer automatisch produceren, waardoor hogere volumes kunnen geproduceerd worden. Tegelijkertijd blijft flexibel werken op maat van de klant wel een topprioriteit. Het management zet graag in de verf dat duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel gedragen worden. Kom zelf ontdekken hoe Libert Paints dit in de praktijk omzet! 
 
Programma
 
•         18.00 – 18.15 u. Ontvangst
•         18.15 – 18.30 u. Verwelkoming door regiodirecteur Stefan Derluyn
•         18.30 – 19.00 u. Bedrijfspresentatie door Paul Boels, CEO Libert Paints
•         19.00 – 20.00 u. Rondleiding door Paul Boels, Pierre Libert (CFO) en Danny Vanderschueren (Productiemanager)
•         20.00 – 21.00 u. Netwerkreceptie
 
Informatie en inschrijvingen
Inschrijven kan tot 24 januari 2017. Meer weten? Stuur een mailtje naar netwerking.gent@voka.be of bel 09 266 15 60.
  Praktisch


Wanneer

26 januari 2017
Van 18.00 tot 21.00 uur


Waar

Libert Paints
Langerbruggekaai 6, Gent

Prijs & annulatievoorwaarden


Gratis en exclusief voor Voka-leden
Annuleren kan schriftelijk via netwerking.gent@voka.be tot 24 januari 2017. Indien u zonder verwittiging niet komt opdagen, zijn we genoodzaakt een no-show fee te factureren voor catering- en administratiekosten. U kunt uiteraard steeds een collega sturen in uw plaats wanneer u onverwacht verhinderd bent.EventDetail

In de kijker

Contactpersonen