Thematische netwerken

Voka biedt zijn leden heel wat netwerkmogelijkheden. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om ondernemers en belanghebbenden rond een bepaald thema te ontmoeten. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden voor thematisch netwerken in heel Vlaanderen. Klik op het netwerk voor meer info:

Meer info over de thematische netwerken van uw Voka-Kamer van Koophandel vindt u in de evenementenkalender van uw regio.

Onderneming & Politiek

Het Voka-programma 'Onderneming & Politiek' vormt een ontmoetingsplatform voor ondernemers en politici. De rechtstreekse contacten tussen ondernemers en politici maken het bedrijfsleven beter bekend in de politieke wereld en informeren de ondernemers over de gang van zaken in de politiek.

Bryo

Bryo staat voor Bright & Young en is een netwerk van jonge, gedreven mensen die goesting hebben om hun idee in de praktijk om te zetten. Als je deelneemt aan Bryo, word je 2 jaar lang begeleid bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen die op je weg liggen.

Voka Health Community

De Voka Health Community is een kennis- en doeplatform dat ondernemers, zorginstellingen, kenniscentra en patiëntengroepen samen laat werken aan de vernieuwing van producten en diensten in de zorgsector.

Smart Grids Flanders

Smart Grids Flanders verenigt bedrijven om een slim elektriciteitsnetwerk uit te rollen. In eerste instantie over Vlaanderen, maar daarna ook internationaal.

Welt

Welt is een tewerkstellingsinitiatief van de Vlaamse Voka Kamers van Koophandel met steun van de Vlaamse overheid. In een zes maanden durend traject helpen onze welt-coördinatoren u om samen met arbeidsbemiddelaars, werkzoekenden naar uw werkvloer toe te leiden. Daarnaast verwerft u kostbare expertise rond competentie- en opleidingsbeleid via een lerend netwerk met andere welt-bedrijven. Deelname aan welt is gratis. De deelnemende bedrijven engageren zich voor het hele traject. 

Error loading MacroEngine script (file: /Themes/RelatedNews.cshtml)
ThemeContent