Sterk leiderschap centraal op Family Business Happening

06/01/2017

Voor experts is het vandaag duidelijk: familiebedrijven hebben de toekomst in pacht. Want familiebedrijven hebben veerkracht. Toch haalt slechts 13% van hen de derde generatie. Benieuwd hoe uw bedrijf wel de volgende generatie kan halen? Zet dan op donderdag 16 februari koers naar de Family Business Happening in Herentals.


De tweede editie van de Family Business Happening verenigt een 75-tal familiale ondernemers van de provincie Antwerpen. Thema van het jaar: leiderschap!

We starten met een bedrijfsbezoek aan Drukkerij Bulckens (Zwartopwit.be), de eerste online drukkerij van ons land. Ondanks stevige internationale concurrentie slaagde kapitein Manu Lemeur erin om de drukkerij van zijn grootvader Achilles Bulckens voorzichtig en met kennis van zaken doorheen vijandige wateren te loodsen en het bedrijf te laten groeien van 10 naar 80 medewerkers.

Na het bedrijfsbezoek meren we aan bij Link 21, het seminariecentrum van de familie Van Eyck. In een driedelig inspirerend seminarie nemen we het leiderschap in familiebedrijven onder de loep.


Programma:
14u30  Parkeren bij Link21 en vertrek naar Zwartopwit.be – Drukkerij Bulckens
15u00  Bedrijfsbezoek Zwartopwit.be – Drukkerij Bulckens
16u00  Ontvangst bij Link 21
16u30  Driedelig seminarie rond leiderschap in familiebedrijven
18u30  Netwerk moment met Walking dinner
21u00  Einde

De Family Business Happening 2017 is gratis bij te wonen en uitsluitend voorbehouden voor familiebedrijven. Het is een initiatief van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, in samenwerking met Voka - Kamers van Koophandel Antwerpen-Waasland en Kempen en met de steun van het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

Partnerlogo VLAIO-Voka


Meer info bij stefan.van.ouytsel@voka.be

In de kijker

Contactpersonen