Recent

Leuven

Advocon is Aarschotse Onderneming van het Jaar 2015

Advocon is door het regiobestuur van Aarschot verkozen tot Onderneming van het Jaar 2015. Tijdens de traditionele eindejaarsreceptie van de Kamer van Koophandel arr. Leuven regio Aarschot ontving het team van Advocon de trofee uit handen van regiovoorzitter Etienne Theyskens. Lees meer...
Leuven

Do you MVO?

Dat MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen begint stilaan ingang te vinden bij elke ondernemer. Maar hoe vertaal je de goodwill van een bewuste ondernemer naar een MVO-beleid binnen een bedrijf? 

Lees meer...
Leuven

Minder kosten dankzij duurzame goederenstromen

Door het clusteren van logistieke activiteiten en het bundelen van goederenstromen kunnen interessante schaalvoordelen worden behaald op vlak van logistieke kosten, klantenservice en milieuvriendelijkheid.

Lees meer...
Leuven

Wat betekent niveau 4 voor uw onderneming? Vragen en antwoorden

Het veiligheidsniveau wordt omwille van de terreurdreiging in Brussel op het hoogste niveau gehandhaafd. Dit heeft uiteraard ook impact op het ondernemingsleven. In bepaalde gevallen impliceert de dreiging immers dat het normale werk niet kan worden uitgevoerd. Dit roept heel wat praktische vragen op. Het kenniscentrum van SD Worx zet ze voor u op een rij.

Lees meer...
Leuven

Groeipaper: “900.000 gemiste jobs”

Voka lanceert vandaag haar eerste groeipaper. Hoofdeconoom Stijn Decock gaat er dieper in op het potentieel van de private werkgelegenheidsgraad van ons land. Hij plaatst dit in internationaal perspectief en vraagt zich af wat het gevolg zou zijn mocht België het even goed doen als de buurlanden.

Lees meer...

Agenda

  • Momenteel geen evenementen of opleidingen

 

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Tiensevest 170
B-3000 Leuven
Tel.: 016 22 26 89
Fax: 016 89 19 79
Btw: BE 0406.861.451

Donderdag 24/12/2015 is ons kantoor te Leuven gesloten vanaf 15 uur. U kan uw exportdocumenten (manuele en/of digitale) nog aanvragen tot 14 uur.

Donderdag 31/12/2015 is ons kantoor te Leuven gesloten vanaf 12.30 uur. U kan uw exportdocumenten (manuele en/of digitale) nog aanvragen tot 11.30 uur.

info@kvkleuven.voka.be

Partners