Recent

Halle-Vilvoorde

2 op 3 ondernemers in Halle-Vilvoorde schat 2016 rooskleurig in

Net voor de start van het nieuwe jaar, peilde Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde naar het economisch vertrouwen onder de werkgevers. Dat is in de afgelopen vijf jaar nooit zo hoog geweest. Twee derde van hen heeft positieve economische verwachtingen voor 2016. Ook voor de arbeidsmarkt zijn de verwachtingen positief: 4 op de 10 bedrijven in Halle-Vilvoorde plant extra aanwervingen in 2016, terwijl slechts 13% aangeeft dat er personeel zal moeten afvloeien. Dat blijkt uit de jaarlijkse tewerkstellingsenquête bij 120 Voka-leden uit Halle-Vilvoorde, samen goed voor 31.358 werknemers.

Lees meer...
Halle-Vilvoorde

Nieuwe indieningstermijn KMO-portefeuille

Het subsidiebudget van de kmo-portefeuille is sinds 15 december volledig gereserveerd. Vanaf 1 januari 2016 is er nieuw budget voorzien. Daarom wordt de indieningstermijn in januari verlengd van 14 dagen naar 40 dagen.

Lees meer...
Halle-Vilvoorde

'Ondernemers' magazine slaat bladzijde om

Het magazine Ondernemers ging al op zoek naar wat er leeft achter de bedrijfsgevels in Halle-Vilvoorde. Vanaf 2016 breiden we ons bereik uit naar heel Vlaams-Brabant, zodat we u maandelijks nog meer boeiende interviews en inspirerende ondernemersverhalen kunnen bezorgen.

Lees meer...
Halle-Vilvoorde

Digichambers en eATA tijdelijk onbeschikbaar

Omwille van technische aanpassingen zullen de applicaties www.digichambers.be en www.e-ata.eu tijdelijk niet beschikbaar zijn van donderdag 31 december 2015 vanaf 11.30u tot en met zaterdag 2 januari 2016 om 12.00u.

Lees meer...
Halle-Vilvoorde

Gebrek aan coherente visie op hogesnelheidstreinen

Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde betreurt de beslissing van Thalys om de rechtstreekse verbinding tussen Brussels Airport en Parijs stop te zetten. Voor de internationale uitstraling en het intermodaal karakter van de nationale luchthaven is het een spijtige zaak. De laatste internationale hogesnelheidsverbinding valt nu weg.

Lees meer...

Agenda

  • Momenteel geen evenementen of opleidingen

 

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Halle-Vilvoorde
1adres@voka.be