Diensten

Voka biedt diensten aan om uw onderneming bij te staan waar u dat vraagt.

Hoe kunnen we u helpen?

Het Voka-programma 'Onderneming & Politiek' vormt een ontmoetingsplatform voor ondernemers en politici. De rechtstreekse contacten tussen ondernemers en politici maken het bedrijfsleven beter bekend in de politieke wereld en informeren de ondernemers over de gang van zaken in de politiek.

Lees meer...

Er worden steeds meer goederen via de waterweg vervoerd. Maar heel wat bedrijven kennen de mogelijkheden daarvan nog niet. Vaak wordt ten onrechte nog gedacht dat transport via het water onwerkbaar, traag en moeilijk is en geen alternatief vormt voor het eigen transport over de weg.

Lees meer...

Smart Grids Flanders, een initiatief van Voka, verenigt bedrijven om een slim elektriciteitsnetwerk uit te rollen. In eerste instantie over Vlaanderen, maar daarna ook internationaal.

Lees meer...

De eisen die aan de zorgsector worden gesteld, veranderen razendsnel. Het aantal chronische zieken neemt toe, de vergrijzingsgolf komt aanrollen, en patiƫnten gedragen zich als klanten. Tegelijk staat de financiering vanuit de overheid onder druk. Om hierop een antwoord te bieden, moet de zorgsector minder denken vanuit het bestaande aanbod, en zich meer richten op de vraag van de patiƫnt-klant.

Lees meer...

De Voka-media bieden tal van mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van onze lezers. Via onze magazines, nieuwsbrieven en website bereikt u snel en trefzeker ondernemers, kaderleden en decision makers in uw regio of bij alle 18.000 ondernemingen in Vlaanderen die lid zijn van Voka.

Lees meer...
Volgende
Services